|
|
|
Bet Chris-Μεταγραφές 1 Year, 2 Months ago
|
|
|
Πώς κρίνεται παιδιά τις μέχρι τώρα μεταγραφές των ομάδων της Super League?Φυσικά είναι νωρίς ακόμα και τα περισσότερα κομμάτια από το πάζλ των ομάδων δεν έχει συμπληρωθεί.Πάντως δεν ξέρω αν συμφωνείτε μαζί μου στο οτι οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης Πάοκ και Άρης έχουν κλέψει μέχρι στιγμής τις εντυπώσεις. Αναμένουμε τις απαντήσεις από Αθήνα και Πειραιά μεριά.. Σίγουρα όμως πιστεύω πως το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι πιο ενδιαφέρον από το προηγούμενο. Τι λέτε;
|
|
|
|
|
|
|
The administrator has disabled public write access.
|
|
|
|
Re: Bet Chris-Μεταγραφές 1 Year, 2 Months ago
|
|
|
Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ο Άρης είναι η πιο ενισχυμένη ομάδα ως τώρα και ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Αυτή είναι η αλήθεια.
Και μακράν η μεγαλύτερη απογοήτευση η ΑΕΚ, που αν συνεχίσει να τη βγάζει με κάτι Ιορντάκε και Μάκους τη βλέπω να βγαίνει με το ζόρι Ουέφα του χρόνου μάγκες..
|
|
|
|
|
|
|
Betorama.net : Your daily bet!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Η Άεκ φίλε sebastien έτσι πιστεύω πως θα πορευτεί με μέτριες μεταγραφές ως το τέλος.Το μπάτζετ θα είναι χαμηλό και βλέπω άνοιγμα μόνο στην περίπτωση πώλησης κάποιου παίκτη..Αλλιώς Μάκος,δεξί μπάκ και Λεονάρντο ως επιτελικός χαφ.Πάντως άποψη μου είναι πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός πρέπει να βιαστούν να κλείσουν τις υποθέσεις τους καθώς τα προκριματικά είναι κοντά!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με Μέλμπεργκ, εξαιρετική κίνηση. Και σίγουρα ο καλύτερος αμυντικός που αποκτά ο Ολυμπιακός μετά από πολλά χρόνια!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Σίγουρα πολύ καλή κίνηση και απρόσμενη κατά την γνώμη μου,καθώς είναι και η ηλικία του είναι ιδανική.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Βέβαια. Είναι η καλύτερη -ποδοσφαιρικά- ηλικία για ένα αμυντικό, και πιστεύω πως αν ο ΠΑΟ δεν προχωρήσει γρήγορα σε μεταγραφές, το έχασε το τρένο. Και το επικοινωνιακό, και το αγωνιστικό..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|