gototopgototop
                                                            .
   Όνομα Χρήστη      Κωδικός πρόσβασης               Ξεχάσατε το password σας;       Ξεχάσατε το username σας;       Εγγραφή
Sebastien
(7/9/2010)
Γ.Γεράνιος
(7/9/2010)
 Betmixer
(7-8/9/2010)
Ερμής
(7/9/2010)
 Latinos
(8/8/2010)
 Ολλανδός
(27-29/8/2010)

Ο "Θείος" ξαναχτυπά με 100€ Bonus για όλους!

Ο William Hill, η εταιρία με πάνω από 70 έτη στοιχηματικής εμπειρίας, προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του Betorama 100 ευρώ bonus! Το μόνο που έχετε να κάνετε για να απολαύσετε τα προνόμια της μοναδικής αυτής προσφοράς είναι να κάνετε την εγγραφή σας μέσα από το παρακάτω banner, και να δώσετε τον κωδικό "EL100" στο πεδίο "κωδικός προσφοράς" κατά τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής.

Μην χάνετε χρόνο, αρπάξτε τα 100 ευρώ του "Θείου" τώρα!

Μόλις ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, στείλτε mail στη διεύθυνση customerservices@williamhill.co.uk , με θέμα "EL100" ώστε να πιστωθεί άμεσα το bonus στο λογαριασμό σας!

Betorama Forum
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Θα κανει μεγαλη μεταγραφη ο Προεδρος η οχι?
(1 viewing) 1 Guest
Go to bottom
TOPIC: Θα κανει μεγαλη μεταγραφη ο Προεδρος η οχι?
ermis1988
Ψαρωμένος
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Θα κανει μεγαλη μεταγραφη ο Προεδρος η οχι? 1 Year, 2 Months ago Karma: 0
Οπως γνωριζαμε απο την αρχη ο μεταγραφικος σχεδιασμος της ομαδας θα ειχε ολοκληρωθεί κατα 80% μεχρι την εναρξη της προτετοιμασιας.
Πραγματι με γρηγορες κινησεις η Διοικηση καταφερε να κλεισει καποιες θεσεις στο ρόστερ με καλύτερες κατ'εμέ αυτή του Cirillo και του πολλά υποσχόμενου Κουτσιανικουλη. Μεταγραφη αεροδρομιου δεν εγινε και προτιμηθηκαν φετος πιο σιγουρες λυσεις.
Η εντυπωση που μου εχει δωθει ειναι οτι θα αποκτηθει ενας αριστερος χαφ σίγουρα γιατι η Πόρτο δεν δινει τον Βιερινια αλλα και μια ακόμα μεταγραφη καλου ονοματος που θα ενθουσιασει τον κοσμο.

Ακουω προτιμήσεις και εκτιμησεις, ποιον ποδοσφαιριστη θα θελατε να δειτε στα ασπρόμαυρα? η ποιον πιστεύεται οτί θα πάρουμε?

Logged Logged
  The administrator has disabled public write access.
Sebastien
Admin
graphgraph
User Online Now Click here to see the profile of this user
Απ: Θα κανει μεγαλη μεταγραφη ο Προεδρος η οχι? 1 Year, 2 Months ago Karma: 0
Ερμή προσωπικά δεν πιστεύω πως ο Ολυμπαικός θα πάρει μεγάλο όνομα. Πιστεύω πως θα πάρει έναν ακόμη παίκτη στο κέντρο (που θα μπορεί να παίζει αριστερά αλλά και πίσω από τον επιθετικό) και θα κλείσει τις μεταγραφές του..

Logged Logged

Betorama.net : Your daily bet!
Bet Chris
Ο παλιός..
graphgraph
Απ: Θα κανει μεγαλη μεταγραφη ο Προεδρος η οχι? 1 Year, 2 Months ago Karma: 3
Φίλε Ερμή εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει μια ακόμα κίνηση στη θέση του Βιερίνια που μάλλον αποτελεί παρελθόν.Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ήταν από την αρχή προσεγμένος δηλαδή εκεί που πονούσε η ομάδα πήρε παίκτες.Τώρα για μεγάλο όνομα δεν ξέρω,άποψη μου είναι πως δεν θα γίνει τέτοια μεταγραφή.Θα δούμε!!

Logged Logged
Sebastien
Admin
graphgraph
User Online Now Click here to see the profile of this user
Καλά, στον κόσμο μου εγώ!! Νόμιζα ότι έλεγες για τον Ολυμπιακό Ερμή..

Όσο για τον ΠΑΟΚ δε νομίζω ότι έχει το οικονομικό υπόβαθρο αυτή τη στιγμή για μια μεγάλη μεταγραφή..

Logged Logged

Betorama.net : Your daily bet!
ermis1988
Ψαρωμένος
graphgraph
Ναι όντως το κατάλαβα. Ο Ολυμπιακός σίγουρα θα κάνει μεγάλη μεταγραφή εξάλλου και όχι μία μόνο.

Τα έσοδα μόνο από τα διαρκείας για τον Παόκ απ' ότι υπολογίζω θα είναι γύρω στα 6.000.000 ευρώ. Τα χρήματα που δαπανήθηκαν μέχρι στιγμής δεν είναι πολλά αφού η ακριβότερη μεταγραφή είναι του Κουτσιανικούλη (1.5εκ ευρώ στον Εργοτέλη).
Οπότε ο Τέο νομίζω θα κάνει ένα δωράκι στον κόσμο προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, φυσικά μόνο αν προκύψει κάτι καλό που θα θα βοηθήσει την ομάδα και όχι απλά για να πάει ο κόσμος στο αεροδρόμιο.

Logged Logged
Go to top